Workshop Presentatietechnieken met Ottolien Boeschoten

Niet ‘wat‘, maar ‘hoe‘!

Een korte workshop, oorspronkelijk ontwikkeld voor de studenten van de VIML (International Business Research Group/Universiteit Leiden)

P

Meer rust tijdens presentaties

P

Zelfbewuster spreken

P

Minder stress

Waar je ook werkt of studeert, tegenwoordig moet iedereen presentaties houden. Sommigen draaien er hun hand niet voor om, maar de meeste onder ons vinden dit erg spannend. Men is onzeker: hoe kom ik over, hoe klink ik? Doe ik niet teveel of juist te weinig met mijn handen?

Ottolien Boeschoten biedt mensen de mogelijkheid om in een veilige omgeving te oefenen. Vanuit haar vakgebied geeft ze eenvoudige persoonlijke tips, waardoor deelnemers meer bewust en doeltreffend hun boodschap kunnen overbrengen.

Groepsgrootte:

Maximaal 21

}

Duur:

3 uur

Kosten:

In overleg

Haar uitgangspunt is altijd: wat heeft iemand in huis en hoe kan hij of zij dat zo optimaal mogelijk benutten. Het gaat vooral om bewustwording. Zij verandert niet, zij zoekt naar de unieke kanten van elk individu. Zij is empathisch en werkt met humor.

In deze workshop gaat het nu eens niet om de inhoud van het verhaal maar om hoe het wordt gebracht: Niet WAT maar HOE!

Omdat we altijd op de inhoud worden afgerekend, was dit een welkome afwisseling.

Merel

VIML

Heel bruikbaar, deze cursus.

Yves

Rabobank Midden Management

Ik vind presentaties geven altijd vreselijk! Het is nog steeds niet mijn hobby maar ik heb nu een beetje inzicht gekregen. Je bent je gewoon van al die non verbale dingen niet bewust.

Sasha

Beter leren presenteren?